Oldal kiválasztása

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÁSI FELTÉTELEK

1. ÁLTALÁNOS szerződési feltételek alapfogalmai


1.1 Szolgáltató adatai

Fekete László Zsoltné E.V.
Székhelye: 5000, Szolnok, Rákóczi út 56 4/15
Adószám: 53707718-1-36
Számlaszám: 11745004-24513740

1.2 A vásárló, vagy megrendelő

Aki a webáruház-szolgáltatást igénybe veszi, azaz Fekete László Zsoltné E.V. által üzemeltetett GentlemanBarCan.hu webáruáz internetes felületén regisztrálja magát és/vagy e felületen keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

1.3 A szállító adatai és a szállítás költsége

A termék szállítása Magyarország egész területén 2290 Ft. Áruinkat az MPL a saját általános szerződési feltételei alapján szállítja.

 

 

2. A szerződési feltételek célja

 

Fekete László Zsoltné E.V., a GentlemanBarCan.hu webáruház szerződési feltételeit azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a webáruház-szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és a vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a webáruház-szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket. A webáruház szerződési feltételei a Fekete László Zsoltné E.V. és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1 A webáruház szerződési feltételek közzététele

A webáruház szerződési feltételek vásárló által történő elfogadása a webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz regisztrálja magát, vagy terméket rendel a webáruházból. Amennyiben az utolsó belépés óta eltelt idő alatt a webáruház szerződési feltételek módosultak, úgy azt az ÁSzF menüpontban a “Módosítva” címszó alatt megtalálja.

2.2 A Webáruház szerződési feltételek hatálya

Fekete László Zsoltné E.V. fenntartja a jogot, hogy a webáruház szerződési feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A webáruház szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a webáruház-szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosítja.

2.3 A termékek és az árak változtatási joga

Az áraknál és termékleírásoknál előfordulhatnak elírások. A változtatás jogát fent tartjuk. Megrendelésüket egy visszaigazoló emailben erősítjük meg.

 

 

3. A webáruház-szolgáltatás

Fekete László Zsoltné E.V. a vásárló részére az alábbi feltételek szerint nyújtja a webáruház-szolgáltatást.

3.1 A webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Magyarország területén kívüli szállítás, teljesítés a speciális feltételek szerint a nemzetközi postaüzem, futárszolgálat közvetítésével lehetséges.

3.2 Általános rendelkezések:

 • Fekete László Zsoltné E.V. webáruházában elektronikusan tett megrendelések Fekete László Zsoltné E.V. -hez érkeznek, aki ezt elektronikus úton igazolja vissza, és a szükséges, rendeléssel kapcsolatos információkat is törekszik elektronikus úton elküldeni a vásárló részére.
 • A rendelés leadása előtt a felhasználónak lehetősége van adatainak módosítására, akár többszöri esetben is.
 • A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül, ezt Fekete László Zsoltné E.V. utólag visszakeresheti.
 • A vásárló megrendelésének elküldésével automatikusan elfogadja aFekete László Zsoltné E.V. Általános Szerződési Feltételeit.
 • Fekete László Zsoltné E.V. minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a GentlemanBarCan.hu oldalain megjelenő adatok (ár, leírás, képek, elérhetőség, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek.
 • A felhasználó teljeskörű szavatosságot vállal a regisztrációkor megadott felhasználói adatok valóságtartalmáért.

3.3 Rendelési feltételek

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, azaz tartalmazzák a törvényileg előírt általános forgalmi adót és nem tartalmazzák a kiszállítás díját. A szállítási költség és az utánvétel költsége minden esetben a vásárlót terheli. Ez alól kivételt képeznek azon termékek, melyeknél a termék adatlapján jelöljük, hogy a szállítási költséget átvállaljuk.

Webáruházunkban található termékkategóriák:

 • Fa karórák
 • Fa fülbevalók
 • Fa karkötők
 • Fából készült faliórák
 • Egyéb fa ajándék és dísztárgyak

3.4 A regisztrációhoz szükséges adatok
 (Opcionális, a rendeléshez nincs szükség regisztrációra)

 • Egyedi és érvényes e-mail cím
 • A felhasználó neve
 • Élő, és érvényes magyarországi mobiltelefonszám
 • Felhasználónév

3.5 Rendeléshez szükséges további adatok

 • Számlázási név
 • Számlázási cím, melyekre cégünk a számlát kiállítja
 • Szállítási cím, amennyiben különbözik a számlázási címtől
 • Kapcsolattartó telefonszáma (élő és érvényes magyarországi mobiltelefonszám)

Az adatok tárolását, archiválását, és kezelését Fekete László Zsoltné E.V. végzi. Fekete László Zsoltné E.V. bizalmasan kezeli az adatokat és azokat a fennálló jogviszony alapján harmadik félnek nem adja ki, és szerverein biztonságos módon tárolja. Biztonságos tárolás alatt értjük a megfelelő jelszavakkal, és csak lokális hozzáférési lehetőséggel védett adatbázist, melynek fájljai szabadon nem böngészhetőek. Lásd az adatvédelmi nyilatkozatot!

 

 

4. A webáruház szerződés létrejötte és módosítása


4.1 Általános jellemzők

A szerződés a szolgáltató internetes felületén a jelen szerződési feltételek elfogadásával jön létre. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. Fekete László Zsoltné E.V. : fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

4.2 Regisztráció

A regisztráció az árurendeléshez nem szükséges! A vásárló a termékkínálatból bejelentkezés nélkül szabadon válogathat, azokat kosarába helyezheti. A vásárló felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni a boltba.

4.3 Megrendelés módosítása, törlése

A 2001 évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a webbolt szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Amennyiben a megrendelőhöz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a megrendelő ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Fekete László Zsoltné E.V. : a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a megrendelőnek rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a megrendelő e-mailben értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen (az ügyfélszolgálat elérhetőségein) van lehetőség rendelésének visszavonására.

4.4 Fizetési feltételek

Webáruházunkban vásárolt termékeket többféle módon tudja kifizetni és átvenni:

1. Előre utalás
A megrendelt termék(ek) árát utalhatja bankszámlánkra. Az összeg beérkezésekor a banki jóváírási és a lekönyvelési bizonylatot e-mailben megkapja. Kérjük a kiszállítási költséget ne felejtse a termék árával egy időben utalni!

2. Utánvét
A megrendelt termékeket utánvételes csomagként kapja meg, tehát átvételkor fizeti a vételárat és a szállítási költségeket.

3. Bankkrártyás fizetés PayPal szolgáltatáson keresztül
A megrendelt termékeket a megrendelés hitelesítésével egyidőben, bankkártyás fizetéssel, a PayPal felületén keresztül fizeti ki. A kifizetés azonnal megjelenik Fekete László Zsoltné E.V. PayPal számláján, melyről a vásárló számlát kap. Hibás teljesítés, vagy rendelés esetén a kifizetett összeg a PayPal szolgáltatáson keresztül egyszerűen és biztonságosan visszaigényelhető.

4.5 Átvételi és kézbesítési lehetőségek

A megrendelt és kifizetett terméket a szállítás címszó alatt megadott módon: a FoxPost csomagszállítási szolgáltatásának közreműködésével az Ön otthonában vagy a legközelebbi csomagküldő automatában veheti át.

4.6 Sikertelen kézbesítés esetén

Általános kiszállítási határidőnél a szállító két alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a küldemény átvehető a FoxPost által megjelölt szolgáltatóhelyen, a FoxPost- által megjelölt napig. Amennyiben nem történik átvétel a megrendelést az eladó érvénytelennek nyilvánítja és törli.

4.7 Rendeléskövetési szolgáltatás

A rendeléssel kapcsolatos kérdéseiről az ügyfélszolgálat nyújt tájékoztatást.

 

 

5. A vásárló jogai és kötelezettségei


5.1 Az elállás joga

A vásárlónak a megrendelés visszaigazolásától számítva 16 illetve a kézbesítéstől számított legalább 8 napig a vevőnek jogában ál a megrendelt terméket a szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet – Távollévők között kötött szerződésekről – értelmében a visszaküldés költségei a vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülésére a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról az eladó videofelvételt készít. Az eladó köteles az áru ellenértékét a csomag készhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

5.2 Fekete László Zsoltné E.V. esetleges kára

Amennyiben a visszahozott áruról kiderül hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a fenti rendelet értelmében a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését a Fekete László Zsoltné E.V. követelheti a megrendelőtől.

5.3 Fekete László Zsoltné E.V. felelőssége nem terjed ki

A felhasználó hanyagsága által okozott visszaélésekre (pl.: jelszó harmadik személynek történő kiadása), azokért anyagi illetve erkölcsi felelősséget nem vállal. A rendszer által digitálisan rögzített és archivált adatok alapján ítéli meg a vitás helyzeteket, ezek vonatkozó részeit a vásárló kérésére rendelkezésére bocsájtja.

 

5.4 Garancia

A garancia minden termékünkre 90 napig érvényes!

 A számla jelen esetben, jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

 

 

 

Vegyes rendelkezések

Fekete László Zsoltné E.V. és a Vásárló vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Fekete László Zsoltné E.V. és a Vásárló a jelen Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a  Szolnoki Járásbíróság illetékességét. 

Szolnok, 2020.03.29.

0